НОВИНИ

 


 

Актуалноcolt
Mitsubishi ASX затвърди отличните си характеристики, като заслужено получи максималния брой - 5 звезди (по новия протокол) от Euro NCAP. Впечатляващите резултати: вижте повече

Global Small
Концептуалната разработка “Concept Global Small” на Mitsubishi представена на „Международен Автосалон Женева” “e-компактност”
Mitsubishi Motors – горд партньор на Национален отбор по волейбол

От днес, Mitsubishi ще подкрепя мъжкия националния отбор по волейбол чрез предоставяне за ползване на пет чисто нови автомобили от японската марка на ръководството на отбора.

В рамките на двугодишния договор за партньорство, Балкан Стар Мотърс, официален дистрибутор на  Mitsubishi Motors Corporation за България, ще партнира на Българска федерация волейбол с моделите Pajero, Outlander и Lancer.

„Горди сме да имаме възможност да си партнираме с Българска федерация волейбол и се надяваме националния отбор да продължава да жъне успехи и да ни прави кара да чувстване още по-горди с всяка изява на световните турнири”,  коментира Виктор Мезан, ръководител продажби на марката.

Автомобилите, предоставени любезно от Балкан Стар Мотърс, бяха приети от директора на националния отбор-мъже Николай Николов и помощник треньора Найден Найденов.